İZMİR / KARŞIYAKA - Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Eat Right Stay Healthy E-Twinning Projesi

KURUCULUĞUNU  Filiz KUYUCUGİL ve Loredana - Stefania TUDORACHE NİN üstlendiği Eat Right Stay Healthy isimli uluslararası eTwinning Projesine okulumuz öğretmeni Aynur UÇ GER öğrencileri ile katılım sağlamıştır. Bu projeyi kaynaştırma  yaptığımız Öğretmen Kenan Gamsız İlkokulu anasınıfı  öğrencileri katkıları ile de desteklemektedirler. Okul çağı dönemi, fizyolojik, psikolojik ve sosyal gelişimin hızlı olduğu bir dönemdir. Yaşam boyu devam edebilen davranışların büyük ölçüde bu dönemde oluştuğu düşünülürse çocuklara sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı alışkanlığı kazandırılması, sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması ve erişkin hastalıklarının önlenmesi konusunda beslenmenin önemine dikkat çekmek için proje etkinliğimizi uygılamaktadır. . Okulöncesi  dönem, yetişkin için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştirildiği bir dönemdir. Özellikle özel öğrencilerin sağlıklı  beslenmeleri fiziksel gelişiminide etkilemektedir.Projede bir çok etkinlikler uygulanmaktadır. Türkiye, Romanya, Yunanistan ve Polonya'dan oluşan ortaklarımızla çalışmalara başlamıştır.

12-03-202312-03-202312-03-202312-03-2023

Yayın: 12.03.2023 - Güncelleme: 12.03.2023 15:38 - Görüntülenme: 150